Gå direkt till innehåll
Svenska denimmärket SOSO öppnar i Utopia - skräddarsydda jeans för kvalitetsmedvetna

Dokument -

Svenska denimmärket SOSO öppnar i Utopia - skräddarsydda jeans för kvalitetsmedvetna

Den 25 juli slår märket SOSO, som tidigare endast varit ett online baserat märke världen över, upp dörrarna till sin första fysiska butik. Och man väljer att göra detta i Utopia. SOSO erbjuder skräddarsydda jeans där kunderna själva kan välja design, denimtyg och passform till väldigt konkurrenskraftiga priser.
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.pdf
Ladda ner

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Relaterat innehåll

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen

Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige