Gå direkt till innehåll
Kajsa Bergqvist och Kalle Zackari till Change the game i Umeå – fler än 5000 besökare väntas

Dokument -

Kajsa Bergqvist och Kalle Zackari till Change the game i Umeå – fler än 5000 besökare väntas

Lördag 10 september arrangeras årets upplaga av Change the game på Nolia i Umeå. Fler än 5000 besökare, merparten barn och unga, förväntas komma och agera kring temat ”Rätt till rörelse”. Syftet är att skapa lust och ingjuta mod för att barn och unga ska röra sig så mycket som möjligt, så länge som möjligt.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Relaterat innehåll

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige