Gå direkt till innehåll
Weekday öppnar i Utopia

Pressmeddelande -

Weekday öppnar i Utopia

Ett av H&Ms mest högprofilerade koncept öppnar butik i Utopia Shopping under våren 2016. Weekday förväntas bli ett uppskattat tillskott för centrumhandeln när de öppnar i Umeå.

Weekday som är ett uppmärksammat H&M-koncept för mode och denim med hög modegrad öppnar sin första butik utanför Sveriges storstäder när de under våren slår upp portarna till butiken i Utopia. Varumärket representerar både sitt eget märke men också utvalda internationella designers. I Sverige finns Weekday-butiker i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Weekday finns dessutom på fyra marknader utanför Sverige.

- Weekday blir en betydelsefull etablering i Utopia, säger Thomas Johansson, vd Balticgruppen Fastighet. För centrumhandeln kommer det att vara viktigt att erbjuda unika koncept för att vara förstahandsvalet för både shoppingsugna Umeåbor och gäster i staden.

För Utopia som har många modemedvetna besökare blir Weekday ett viktigt komplement till det befintliga utbudet av butiker och restauranger.

- Det är ett varumärke med hög modegrad och trendig styling som passar våra kräsna och stilmedvetna besökare. Att Weekday väljer att öppna i Utopia ser vi som ett enormt erkännande av vårt koncept i Umeås bästa läge, avslutar Thomas Johansson.

Weekday kommer att ligga i Utopias gatuplan och öppnar under första kvartalet 2016.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden, oavsett om det gäller att bygga nya fastigheter eller stötta kultur- och idrottsverksamhet. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen

Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige