Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Swedbank öppnar Sveriges modernaste bankkontor i Utopia Shopping

Swedbank öppnar under våren 2016 ett bankkontor i Utopia Shopping. Utopia-kontoret blir en unik satsning från Swedbank då det nya bankkontoret kommer att följa Utopias öppettider och låta Umeåborna göra bankärenden även efter kontorstid och på lördagar.

Swedbank flyttar in i den i dagsläget outhyrda ytan innanför entrén i korsningen Kungsgatan/Vasagatan, till vänster mittemot Telenor. Ytan är omkring 50 kvadratmeter och med Swedbank omfattar Utopia Shopping 50-talet verksamheter på cirka 19 000 kvadratmeter anslutna till handel, restauranger och kaféer.

- Vår ambition har hela tiden varit att kvarteret Forsete där Utopia Shopping ligger ska bli en stad i staden med shopping, restauranger, gym, hotell, arbetsplatser, bostäder och utbildning. Så vi är mycket nöjda att kunna utöka servicefunktionerna i Utopia och tror att Swedbanks etablering hos oss ytterligare kommer att stärka Utopias som en mötesplats, säger Thomas Johansson på Balticgruppen Fastighet.

Swedbank öppnar i Utopia ett helt nytt koncept, en modern, lättillgänglig bank med generösa öppettider i en ny miljö.

- Det känns väldigt spännande och som ett steg i rätt riktning att finnas på plats där våra kunder befinner sig. Ett bankkontor med öppettider 10-19 på vardagar som dessutom är öppet på lördagar tillhör ovanligheterna, säger Marie Johansson, kontorschef Swedbank Umeå. Vi vill hålla en hög nivå av service och tillgänglighet på kontoret. I Utopia blir vår huvudinriktning att använda oss av Swedbanks digitala utbud. Vi kommer att hjälpa våra kunder att ansluta sig och använda våra digitala tjänster. Ett besök på Utopia är en väg in till hela Swedbank.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden, oavsett om det gäller att bygga nya fastigheter eller stötta kultur- och idrottsverksamhet. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige