Gå direkt till innehåll
Sveriges största varumärkeskedja flyttar in i Utopia.

Pressmeddelande -

Sveriges största varumärkeskedja flyttar in i Utopia.

Det blir i en butikslokal på plan två som den välkända modekedjan MQ flyttar in i under augusti månad. MQ är idag Sveriges största varumärkeskedja som genom en mix av egna och externa varumärken erbjuder kläder för män och kvinnor med hög modegrad i attraktiva butiker. 

Butiken på ca 300 kvm får det senaste konceptet där MQ:s varumärken förpackas i en lyxig miljö som andas stil och kvalitet. Även den digitala världen flyttar in på MQ i Utopia, där kunden enkelt kan nå hela det webbexklusiva sortimentet via touchskärm.

Vi tror på en framtid för fysisk handel och ser en stor potential i Umeå som stad trots att konsumtionen på nätet ökar. Utopia är och kommer att vara den naturliga mötesplatsen i centrum och vi vill placera våra butiker där flödet av människor är som störst. Där finns de bästa förutsättningarna för att möta konsumenterna, säger Ing-Marie Edvardsson etableringschef på MQ Retail.

Vi är såklart stolta över att ett så etablerat varumärke vill flytta in hos oss i Utopia, säger Thomas Johansson, VD på Balticgruppen Fastighet. Utopia attraherar en bred målgrupp och såväl Umeåborna som hitresta besökare ska känna att utbudet ständigt förbättras och förnyas hos oss. Vi tar fortsatt kliv i rätt riktning med MQs satsning.

För mer information, kontakta:

Thomas Johansson, vd Balticgruppen Fastighet

Tel. 090-71 72 03

e-post: thomas.johansson@balticgruppen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige