Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

O'Learys satsar vidare i Utopia för att kunna ta emot ännu fler besökare

- Bygger ut med 650 kvm och erbjuder nöjesdel med minigolf

O'Learys tar nu nästa steg i Utopia genom att bygga ut restaurangen med 650 kvadratmeter. Utbyggnaden är en förutsättning för att kunna ta emot ännu fler besökare, men den innebär också att man förutom bowling, shuffleboard och biljard även kommer att kunna erbjuda minigolf för besökarna. Satsningen innebär att Utopias tredje våning nu kan erbjuda ännu mer aktiviteter för besökare.

Sedan O'Learys öppnade i Utopia har det snabbt blivit ett populärt mat-, sport- och nöjespalats mitt i centrum. I och med den nya delen som öppnas under hösten befäster restaurangen sin position som en av de största O'Learys-restaurangerna i landet.

-Utopia är redan i dag så mycket mer än shopping, med matupplevelser, träning och aktiviteter för alla åldrar. O'Learys nya satsning ligger helt i linje med det vi vill erbjuda i Utopia, säger Thomas Johansson vd för Balticgruppen Fastighet som förvaltar Utopia Shopping.

Den huvudsakliga bakgrunden till utbyggnaden är att O'Learys helt enkelt inte har räckt till för att svara upp mot Umeåbornas efterfrågan. I och med utbyggnaden räknar man också med att kunna fokusera ännu mer på olika typer av företagsevent.

-Den här satsningen innebär att vi kommer att kunna ta emot ännu fler gäster som vill äta gott och se på sport, men också att vi nu får ett ännu bättre aktivitetserbjudande för de som vill göra något annat såsom bowling, shuffleboard, biljard eller minigolf, säger Peter Sjöström, en av personerna bakom O'Learys i Utopia. En förutsättning för att göra den här typen av satsningar är en lyhörd och lösningsorienterad hyresvärd och vi känner att vi har Utopia och Balticgruppen bakom oss i den här satsningen.

Man kommer att nå den nya delen av O'Learys genom bowlingdelen och på så sätt skapas ett bra flöde i lokalerna. 

För mer information, kontakta:

Thomas Johansson, vd Balticgruppen Fastighet

tel 090-71 72 03

e-post: thomas.johansson@balticgruppen.se

Ämnen

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden, oavsett om det gäller att bygga nya fastigheter eller stötta kultur- och idrottsverksamhet. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige