Gå direkt till innehåll
Delshad under en klippning
Delshad under en klippning

Pressmeddelande -

Nu är det klart att Top Style öppnar i Utopia.

Det är teamet bakom Hairstyle i Umeå som öppnar sin andra salong i centrum i och med etableringen i Utopia.

-Med duktiga frisörer, bra priser och en helt genuin upplevelse för kunden, så hoppas vi kunna befästa och stärka en plats på marknaden i Umeå. Vi arbetar dessutom hårt för att kunna ha gott om drop-in tider, vilket är väldigt uppskattat, säger ägaren Delshad.

För att ytterligare stärka serviceutbudet i Utopia, adderas en salong med både frisörer och nagelterapeut till sortimentet.

-Vi har under en längre tid planerat att utöka vårt utbud i Umeå och när vi fick chansen att göra det i stans bästa galleria så tog vi den. Det är kul att en sådan stor aktör även ger möjligheter till lokala varumärken att växa, fortsätter Delshad. Umeå har stark tillväxt där service och skönhetsvård utgör viktiga grundstenar i framtidens centrumhandel, därför tror vi stenhårt på den här satsningen.

-Vi fick snabbt en bra känsla för dessa frisörer, säger Thomas Johansson, vd på Balticgruppen Fastighet som förvaltar Utopia. Det är ett inarbetat företag, med ett eget uttryck och en bra känsla för vad kunden vill ha.

För mer information, kontakta:

Thomas Johansson, vd Balticgruppen Fastighet

Tel. 090-71 72 03

e-post: thomas.johansson@balticgruppen.se

Delshad, ägare Hairstyle och Top Style

Tel. 070-098 88 83

e-post: hairstyleumea@hotmail.com

Ämnen

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige