Gå direkt till innehåll
Löfgrens Blommor öppnar ny butik i Utopia

Pressmeddelande -

Löfgrens Blommor öppnar ny butik i Utopia

Löfgrens Blommor Interflora koncept planerar att öppna under september månad i lokalen mitt emot Swedbank på gatuplan i Utopia.

Löfgrens Blommor etablerades redan 1910 i Umeå och har i dagsläget fyra anställda. Efter ungefär åtta år på Rådhusesplanaden väljer nu ägaren Camilla Kenndén att flytta butiken till Umeås största citygalleria, Utopia. Läget anses vara den största anledningen till flytten, att komma ännu närmare pulsen och människorna i Umeå centrum. Med anledning av alla planerade och pågående bostadsbyggen i centrum såsom Brf Glitne på taket till Utopia, så får Löfgrens Blommor absolut bästa tänkbara placering. På samma gång ett cityläge längs den mest trafikerade shoppinggatan, som en unik kvartersbutik. Den nya lokalen ligger i direkt anslutning till Utopias östra entré. Butiken kommer att följa gallerians öppettider vilket ökar tillgängligheten för kunderna ytterligare.

Vi tror på Umeå och satsar framåt i och med den här flytten, säger Camilla Kenndén ägare och VD på Löfgrens Blommor. Umeå centrum har haft en tuff period men går en ny framtid till mötes, med uppfräschade och moderna ytor, bättre och tätare lokaltrafik och större tillgänglighet för besökare generellt. Vi ser verkligen fram emot att bli en del av Utopias utbud och växa och utvecklas med Umeå.

Löfgrens Blommor är ett välkänt varumärke hos Umeåborna och vi är väldigt glada över att få dem som ny hyresgäst i Utopia, säger Thomas Johansson, vd på Balticgruppen Fastighet som förvaltar Utopia.

Vi tror att blommorna kommer att utgöra ett bra komplement till nuvarande utbud. Dels har vi flera butiker i anslutning som säljer presentartiklar som Hallbergs Guld, Guldfynd och Tehörnan. Dessutom ligger Clip Drop in i närheten som gör håruppsättningar till många olika händelser som galor, bröllop och studentfiranden där blommor är en central del av arrangemanget. Det finns alltså goda möjligheter till samarbeten framöver!

För mer information, kontakta:

Thomas Johansson, vd Balticgruppen Fastighet

Tel. 090-71 72 03

e-post: thomas.johansson@balticgruppen.se

Camilla Kenndén, vd och ägare Löfgrens Blommor

Tel. 090-77 04 56

Mob: 070-240 11 87

e-post: camilla@lofgrensblommor.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige