Gå direkt till innehåll
Kvarteret Forsete (Utopia)
Kvarteret Forsete (Utopia)

Pressmeddelande -

KPMG Bohlins expanderar i nybyggda lokaler i kvarteret Forsete (Utopia)

Revisions- och rådgivningsföretaget KPMG i Umeå växer. För att kunna möjliggöra tillväxten flyttar KPMG till större kontorslokaler i kvarteret Forsete (Utopia) under hösten 2018.

KPMG sitter idag på Rådhusesplanaden 3. I samband med den expansion som är beslutad så har behovet av större lokaler framkommit. Detta har man i diskussion med fastighetsägaren nu löst genom en flytt inom Balticgruppens bestånd. Det nya kontoret kommer att vara i kvarteret Forsete (Utopia) i den nybyggda delen mot Vasaplan.

-Det är glädjande att KPMG växer i Umeå och att vi kunnat möta deras utökade behov av lokaler. Vi ser fram emot att fortsätta det goda samarbetet med KPMG och stötta dem i deras fortsatta tillväxtresa i de nya lokalerna, säger Thomas Johansson, VD för Balticgruppen Fastighet.

För mer information, kontakta:

Thomas Johansson, VD Balticgruppen Fastighet

Telefon: 090-71 72 03
Mail: thomas.johansson@balticgruppen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige