Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Dohi Sweden flyttar in i Forsete

I höst gör Dohi Sweden NTI-Gymnasiet och Cinnober sällskap när de flyttar in i nya kontorslokaler i kvarteret Forsete.

Dohi Sweden blir nya hyresgäster hos Balticgruppen då de tecknat avtal om ca 1 300 kvm kontorsyta fördelat på plan 3 och 4 i fastigheten med adress Kungsgatan 63.

—Dohi Sweden blir en stor och viktig hyresgäst för Balticgruppen i det pussel vi lägger på kontorssidan, säger Håkan Martinell, vd för Balticgruppen Fastighet. Dessutom känns det både roligt och viktigt att få vara med och hjälpa ett Umeåföretag som satsar både nationellt och internationellt.

Kvarteret Forsete omfattar ca 14 000 kvm kontorsyta och dessutom flyttar både USM och O’learys in med verksamheter i kvarteret. Forsete omfattar förstås även Utopia som kommer att rymma omkring 60 butiker och verksamheter, Comfort Hotel Winn samt bostäder.

—Vi ser framemot att flytta till nya, funktionella lokaler på Umeås mest centrala adress. Dohis kreativa medarbetare ställer höga krav på utformningen av lokalerna och Balticgruppen är helt rätt partner för oss, säger Emanuel Dohi, vd för Dohi Sweden.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden, oavsett om det gäller att bygga nya fastigheter eller stötta kultur- och idrottsverksamhet. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige