Gå direkt till innehåll
Costas Of Sweden öppnar nytt i Utopia

Pressmeddelande -

Costas Of Sweden öppnar nytt i Utopia

Det blir i Utopia i centrala Umeå som Costas öppnar sin nya kaffebar, en ”coffeestop” på gallerians torg.

Med få sittplatser men med utmärkt kaffe vill Linda Junghagen och Costas Pliatsikas fånga Umeåborna mitt i steget när de strosar genom Utopia. På Utopias torg finns idag Naked Juicebar som också till stor del har ett takeaway-koncept. Costas Of Sweden håller precis som butikerna i Utopia öppet sju dagar i veckan och kommer att erbjuda lite lättare rätter och fika till att börja med.

- Det känns enormt roligt att få möjlighet att bygga en kaffebar mitt i Umeås naturliga mötespunkt där kaffe- och teälskare kommer att få uppleva smaker som bara ett fåtal ställen i världen kan leverera, säger Costas Pliatsikas, kafferostare, barista och innovatör. Den kunskap, kvalitet och känsla som har varit vårt signum i över tio år tänker vi ta till nya nivåer genom etableringen i Utopia.

- Costas är redan ett starkt varumärke i Umeå med många nöjda kaffekunder som känns väldigt roliga att välkomna till Utopia. Costas är också synonymt med den höga kvalitet vi vill hålla, säger Thomas Johansson vd för Balticgruppen Fastighet som förvaltar Utopia Shopping.

Costas öppnar i slutet av april, omkring en månad efter att Weekday och Monki öppnat sina nya butiker i Utopia. Weekday är H&Ms uppmärksammade mode- och denimkoncept som öppnar sin första butik utanför Sveriges storstäder genom butiken i Utopia. Monki är en nyetablering i Utopia, idag finns deras butik i Up2-gallerian i centrala Umeå. Senare under våren öppnar även Swedbank bankkontor i Utopia.

För mer information, kontakta:

Thomas Johansson, vd Balticgruppen Fastighet

tel 090-71 72 03

e-post: thomas.johansson@balticgruppen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden, oavsett om det gäller att bygga nya fastigheter eller stötta kultur- och idrottsverksamhet. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige