Gå direkt till innehåll
Balticgruppen utökar samarbetet med USM

Pressmeddelande -

Balticgruppen utökar samarbetet med USM

För två år sedan öppnade USM i gallerian Utopia i Umeå. Nu är det dags att öppna ytterligare en träningsanläggning. Denna gång på Marielund inom fastigheten Etern 3. USM:s anläggning blir 1 500 kvadratmeter och blir ett bra komplement till USM:s övriga anläggningar i Umeå.

- Vi är väldigt glada att USM ger oss förtroende att fortsätta utvecklas med oss och med Marielund. Vi hälsar Thomas och Ulla-Stina Ahrling välkomna som hyresgäster på Marielund, säger Thomas Johansson, VD Balticgruppen Fastighet.

Vid frågor om verksamheten kontakta Thomas Ahrling, USM. Telefon 070-521 84 99. Vid frågor om projektet kontakta Thomas Johansson, VD Balticgruppen Fastighet enligt nedan.

Marielund

Tanken med projektet har varit att skapa en mötesplats för människor i alla åldrar. Sammansättningen av verksamheterna tillsammans med närheten till bostäder, bussförbindelser och natursköna miljöer tror vi uppfyller detta.

Läs mer om Marielund på Balticgruppens hemsida.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige