Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

David Carlsson blir vice vd för Balticgruppen AB

David Carlsson har arbetat inom Akademiska Hus sedan 2003 i en rad olika ledande befattningar. Närmast som regiondirektör på Akademiska Hus Norr. Han har stor erfarenhet av att driva ett stort fastighetsbolag och kan marknaden i Umeå väl.

  • Det känns väldigt bra att vi har lyckats rekrytera David som har lång erfarenhet från olika ledande befattningar i branschen. I och med den här rekryteringen kommer jag att kunna lägga ännu mer fokus i projekten och att fortsätta utveckla Balticgruppen, säger Jonas Olsson, vd Balticgruppen AB.

David kommer att arbeta i nära samarbete med Jonas Olsson (vd Balticgruppen AB) och i det operativa arbetet nära Thomas Persson (vd Balticgruppen Bygg), Thomas Johansson (vd Balticgruppen Fastighet) och ekonomichef Mattias Forsström.

  • Det här är en fantastisk möjlighet att än mer kunna bidra till utvecklingen av Umeå och att fortsatt arbeta med att stärka Umeås attraktionskraft, säger David Carlsson, tillträdande vice vd på Balticgruppen AB.

    David Carlsson tillträder tjänsten som vice vd i slutet av året.

    För ytterligare information kontakta:

    Jonas Olsson, vd Balticgruppen AB

    Tel: 090-71 72 13

    E-post: jonas.olsson@balticgruppen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige