Gå direkt till innehåll
Hamburgerrestaurangen Pure Fastfood öppnar i Utopias Foodcourt

Pressmeddelande -

Hamburgerrestaurangen Pure Fastfood öppnar i Utopias Foodcourt

Snabbmat lagad från grunden med råvarorna i centrum. Bröd som bakas dagligen i restaurangen och hamburgare på nymald köttfärs är något av det som kommer att möta besökare till Pure Fastfood som öppnar den 12 september.

Grundtanken med den nya restaurangen är att erbjuda riktigt vällagad snabbmat, gjord på färska råvaror. Förutom hamburgare kommer man även att erbjuda flera vegetariska/veganska rätter samt alternativet Green and Protein där du kan byta bröd och fries mot en fräsch sallad till ditt protein.

Utopias Foodcourt har blivit ett populärt matställe för många Umeåbor och nu utökas utbudet alltså med ytterligare en restaurang. Pure Fastfood, som är startat i Umeå, har som ambition att utmana den traditionella snabbmaten och förhoppningen är att kunna öppna fler restauranger i Sverige.

- Vi vill fortsätta att utveckla vår Foodcourt och vill kunna erbjuda något för alla. Pure Fastfood har ett väldigt intressant koncept som ligger helt rätt i tiden, med fokus på högkvalitativa råvaror och mat som lagas från grunden, säger Thomas Johansson, vd för Balticgruppen Fastighetsom förvaltar Utopia Shopping.

Riktig mat, lagad från grunden

Pure Fastfood kommer att servera vällagad snabbmat gjord på färska råvaror och all mat kommer att lagas på plats i restaurangen. Råvarorna är i möjligaste mån närproducerade och alltid utan konserveringsmedel och tillsatser. Menyn på Pure Fastfood kommer att bestå av sex olika hamburgare, grillat kött i bröd, fem vegetariska, veganska och lakto vegetariska alternativ.

- Hemligheten med god snabbmat är att det inte finns någon hemlighet. Det handlar om kunskap, kvalitet och en kärlek till råvarorna och det är precis det vi fokuserar på. Vi tillagar all mat i restaurangen, maler färsen och bakar brödet. Allt för att våra besökare ska få en matupplevelse de vill komma tillbaka till, säger Robin Kerttu, en av grundarna av Pure Fastfood.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Balticgruppen utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden, oavsett om det gäller att bygga nya fastigheter eller stötta kultur- och idrottsverksamhet. Balticgruppen är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem.

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Kungsgatan 55
901 09 Umeå
Sverige