Gå direkt till innehåll
Gordon Ramsay, Burj Al Arab och Noma får påhälsning från Umeå

Nyhet -

Gordon Ramsay, Burj Al Arab och Noma får påhälsning från Umeå

Umeåbaserade Balticgruppen gör sin största rekryteringskampanj någonsin när de söker medarbetare till sina nyetableringar i Umeå.

Det rör sig om två hotell, en restaurang och ett bageri och kafé som ska bemannas med medarbetare i världsklass. Det tar också rekryteringskampanjen fasta på, där Balticgruppen letar världen över efter världens främsta. Med ”främsta” menas inte nödvändigtvis de som har flest lyxhotell och stjärnkrogar på sina cv:s, snarare söker man personer med rätt inställning och som med själ och hjärta gör allt för gästen. Syftet är att i första hand hitta duktiga medarbetare men också att visa både Umeborna men också resten av världen vad Balticgruppen skapar i Umeå och vilken ambitionsnivå man har.

—  Vi söker omkring 70 personer som ska arbeta med tillsammans med oss på Stora Hotellet, U&Me, Gotthards krog och Kulturbageriet. Det är en mycket stor satsning för Balticgruppen som idag har omkring 100 medarbetare, berättar Anna Göransdotter Nilsson vd för Balticgruppens hotell- och restaurangverksamheter.

I rekryteringskampanjen visas hur Balticgruppen har vänt sig till anställda på hotell och restauranger runt om i världen som alla är berömda för sin enastående kvalitet och service. Ace Hotel i London, Noma i Köpenhamn, Restaurant Gordon Ramsay i London, Burj Al Arab i Dubai och Franzén i Stockholm är några som har fått besök av Balticgruppen under de senaste veckorna. Uppmaningen är att det kanske är dags att söka sig ett nytt jobb i Umeå, något som nu kommuniceras via bland annat annonser lokalt i Umeå.

—  Som bekant är Umeå Europas kulturhuvudstad 2014 och det händer enormt mycket på hotell- och restaurangfronten i staden just nu. Vi är helt övertygade om att de flesta av de vi letar efter finns i Umeå men vi måste också våga höja blicken och leta långt utanför stadens gränser, fortsätter Anna Göransdotter Nilsson.

Alla sökande får träffa Balticgruppens ledning

På kampanjsajten www.balticgruppen.se/worldsbest finns information om tjänsterna och hur rekryteringsprocessen går till. Alla intresserade erbjuds komma till Umeå för att få träffa ledningsgruppen för Balticgruppens hotell- och restaurangdel. Detta i syfte att inte missa några guldkorn i de mer formella CV som skickas in. Kan man inte ta sig till Umeå för egen maskin har man möjlighet att skypa eller videofilma en presentation.

Under Öppet-hus-dagen får deltagarna en presentation av Balticgruppen och alla etableringar. Därefter genomförs en speed-date på 5 minuter. Går man vidare från denna fas får man träffa ledningsgruppen i en djupintervju på ca 15 minuter. I nästa steg bjuds de som går vidare in till en workshop-dag för ytterligare djupintervjuer och aktiviteter på plats.

För ytterligare information kontakta:
Anna Göransdotter Nilsson, vd Balticgruppens hotell- och restaurangverksamheter
Tel: +(46)708-81 99 96
anna.goransdotter@balticgruppen.se

Se hela kampanjen på www.balticgruppen.se/worldsbest

Kontakta Petra Samuelsson för pressbilder: 0733-67 66 89, petra@wenderfalck.com



Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

David Carlsson

David Carlsson

Presskontakt VD och koncernchef 090-71 72 04
Roger Granberg

Roger Granberg

Presskontakt Fastighetschef 090-14 46 19

Balticgruppen utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Ett Umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo.

Balticgruppen
Rådhusesplanaden 2C
Umeå
Sverige